Shëndeti

Ballina Shëndeti

MUST READ

Çfarë ndodh me trupin tuaj nëse të pini ujë me mjaltë...

Mjalti është përdorur nga egjiptianët si një agjent shërues dhe është quajtur dhe si “ushqimi i perëndive”. Mjekët në atë kohë e kanë përdorur...