Showbiz

Ballina Showbiz

MUST READ

Si të kombinoni «ultra violetën» dhe nuancën e jargavanit, ngjyrat më...

Ngjyra protagoniste e vitit 2018 e zgjedhur nga institute Pantone është ultra violet! Një lejla e ndritshme, eksentrike dhe vibrante, një ngjyrë provokuse por njëkohësisht...