Speciale

Ballina Speciale

MUST READ

Stile flokësh me gërsheta

Gërshetat janë të lehta dhe nuk dalin nga moda. Jo rrallë shohim artiste shumë të njohura duke eksperimentuar me stile flokësh gërsheta, dhe ato...