Speciale

Ballina Speciale

MUST READ

Këmbë të gjata, buzëqeshje joshëse dhe flokë të bujshëm: Julia Roberts...

Shikoni se si duket sot aktorja e cila para pothuajse 30 vjetësh ka luajtur në filmin Gruaja e bukur, “Pretty woman”. Nëse dikush me të...