Speciale

Ballina Speciale

MUST READ

Çfarë domethënie ka dridhja e qerpikut, sipas besëtytnive dhe shkencës

Dridhja e qerpikut është një fenomen që në kombe të ndryshme përkthehet në mënyra të ndryshme. Ky veprim në mjekësi quhet blefarospazëm, në popull-dridhje...

Supe me Kerpudha