Fajësoni gjenetikën Edhe pse meshkujt mund të kenë celulit, ai njihet më shumë si problem i femrave, duke prekur kështu 80-90% të femrave, e vetëm 10% të meshkujve. Ky fenomen në formë yndyre shfaqet më shpesh në kofshë dhe prapanicë. Gjenetika,...

Maskë fytyre me banane

Çka ju duhet botoksi kur kemi bananet? Ëshë e vërtetë – mund të përdorni bananet si maskë plotësisht natyrale që e freskon lëkurën tuaj, dhe e lë atë të butë. Merrni një banane të madhësisë së mesme dhe shtypeni në një...
Modelet ‘Slim Fit’ për të nxjerrë në pah format trupore të shtatzënave: Ky model i fustanit është shumë i thjeshtë dhe i zakonshëm, por duket njëkohësisht aq bukur sikur në rrugët e qytetit, por edhe në tapetin e kuq… Shumë nga...