Le të jemi të sinqertë. Pas një kohe të gjatë duke u marrë me fëmijët, shpresa e vetme e prindërve për relaks është koha e gjumit të fëmijëve. Ne kemi nevojë për një pushim të vogël për t’u furnizuar...
Ka më shumë se një mënyrë të pësoni djegie nga rroja juaj… Fundet e shkurtra dhe veshja transparente nënkupton një gjë: është koha që zyrtarisht të filloni rruajtjen e këmbëve tuaja për sezonin e radhës. Por, pas muajsh të gjatë...
Jo të gjithë djemtë janë të guximshëm. Jo të gjithë djemtë janë të aftë për të folur me një vajzë, për të dalë nga zona e tyre e sigurisë dhe për të bërë hapin që po vdesin për ta...
Vera, temperaturat e larta dhe ndryshimi i stinëve ndikojnë në tenin tuaj. Më shumë lagështi në ajër dhe rrezet e diellit mund të shkaktojnë rritjen e yndyrave dhe ndotjen e lëkurës së fytyrës dhe të qafës. Pra, ndërmerrni hapat...
Flokët kaçurrel janë veçanërisht të vështirë për t’u trajtuar, sepse nga natyra janë më delikatë se flokët e drejtë. Duhet të keni parasysh shumë gjëra nëse dëshironi të keni flokë të bukur, dhe me onde natyrale. Më poshtë janë disa...
Shumica prej nesh vuajnë nga uria e vazhdueshme dhe porhuajse çdo herë që shkojnë në frigorifer, shohin diçka për të ngrënë. Ne e dimë mirë se kjo ndjenjë e vazhdueshme e urisë është e rremë, sepse është thjeshtë e...
Kur jopërsosmëria është më e mirë se sa përsosmëria… Të ndjeheni mirë për veten tuaj ju bën më atraktive në sy të njerëzve tjerë. Nëse e doni veten, jeta juaj bëhet më pak e rëndë ndërsa marrëdhënia juaj bëhet më...
Kur Lauren, një inxhiniere mekanike 27 vjeçe, e takoi tanimë ish të dashurin e saj në festival, u dashurua. Ai e bënte të qeshte, seksi ishte i mrekullueshëm dhe ishte intelektualisht stimulues. Mirëpo kur përzgjedhjet e lokaleve u cilësuan...
Ju mund të përpiqeni që të bindni të tjerët se fëmija juaj është personi më i sjellshëm në botë, por nëse bëni gabime në edukimin e tyre, atëherë këto do të jenë mjaft të dukshme në situata të caktuara. Bright...
1. Krijoni orare të rregullta dhe të parashikueshme Të caktoni një rutinë për fëmijët tuaj nuk duhet të keqinterpretohet asnjëherë si një praktikë e ashpër prindërore. Përkundrazi, kjo mënyrë e përcaktimit të qëllimeve krijon një hapësirë të sigurtë ku madje...