Shpërndaje

T’i kthehemi pas vitit 2013: ishte një kohë kur ende modeli i çantave pa mbajtëse në supe ishte thjeshtë një vezullim për syrin tonë, ndërsa çantat Mansur Gavriel kanë zotëruar skenën. Ky lloj modeli nuk ishte akoma i kudogjendur, por çdokush e dëshirontë një të tillë – dhe pas 12 muajve të ardhshëm, pothuajse çdo brend që kishte vlerën e njejtë, doli me një stil të ngjashëm tërheqës.

Ditët e sotme, nuk ka një çantë të llojit të njejtë, por në vend të kësaj, duket se siluetat e kërkuara kanë marrë vendin e saj dhe nuk mund të jemi më të lumtur se kaq: mungesa e një aksesori të të tillë të domosdoshëm, është një nevojë e madhe për ju, pa marrë parasysh buxhetin tuaj, ju duhet të hyni në botën e ndjekjes së trendeve kryesore.

Në fakt, ekzistojnë disa trende të çantave të dorës që blogeret, influencuesit dhe dizajnerët që do të vazhdojnë të vijnë përsëri këtë vit. Dhe sigurisht, do të ju sugjeronim të mos blini diçka vetëm sepse një numër i blogerëve i përdorin ato, por që duhet t’i keni si rezultat i elegancës dhe kombinimit perfekt me veshjen tuaj. Më poshtë shihni 5 modelet e çantave të dorës që janë në trend për vitin 2017, dhe mundohuni të keni së paku një të tillë – pavarsisht buxhetit tuaj./femra.net/

/femra.net/