Shpërndaje
arrives at the 2014 American Music Awards at Nokia Theatre L.A. Live on November 23, 2014 in Los Angeles, California.

Mosha e Jennifer Lopez, gjithnjë është parë të jetë diskutuar në mbarë botën.

Kjo përshkak se vitet për të janë vetëm numër!

E derisa Jennifer Lopez, ka festuar ditëlindjen e saj të 48, fiziku dhe pamja e saj tërheqëse ende mbetet në mendjen e secilit.

Por le të shikojmë se si ka ndryshuar Jennifer Lopez ndër vite.

920x920

1024x1024 (1)

1024x1024 (2)

1024x1024 (3)

1024x1024 (4)

1024x1024 (5)

1024x1024 (6)

1024x1024 (7)

1024x1024 (8)

1024x1024 (9)

1024x1024 (10)

1024x1024 (11)

1024x1024 (12)

1024x1024 (13)

1024x1024 (14)

1024x1024