Shpërndaje

Dekoroni tualetin në vetëm 5 hapa. Ne do t’ju tregojmë hap pas hapi se si të bëni një mbajtëse peshqiri.

 

1. Pritni një copë druri në gjatësinë e dëshiruar (në varësi të numrit të peshqirëve që do të varni) Shkurtoni skajet e mprehta me letër zmerile dhe pastroni pluhurin nga dërrasa.

2. Lyeni drurin me llak akrilik sipas dëshirës, sepse mbron drurin dhe është më e këndshme. Zgjedhja më e mirë është të krijosh një skemë ngjyrash për të gjithë dhomën: një kombinim i kaltër, i bardhë dhe bezhë.
3. Tani vendosni disa gozhda me hapsirë nga njera tjetra ne dërrasë dhe zbukurojeni ate (me disa lule, kapsa të vogla etj).

Ose dhe disa kukulla te femijeve si ne figure.

Rekomandim: Për një parfum që zgjat 24 h dhe butësi për pëshqiret tuaj, ju sygjerojmë të përdorni Prim SOFT. Do dashuroheni me parfumin e tij.

 

/revistaclass.al/