Shpërndaje

Çantat janë një aksesorë tepër i rëndësishëm për të kompletuar pamjen e një femre.Ashtu si çdo aksesorë tjetër apo veshje ato asnjëherë nuk janë të mjaftueshme, pasi ato për çdo event apo kohë ndryshojnë.Tashmë modelet më të fundit janë publike dhe ajo çka tërheq vëmendjen është se janë rikthyer çantat e rrumbullakëta.

/lapsi.al/