Shpërndaje

Me afrimin e sezonit festiv, të gjitha vajzat kanë të njëjtin hall: çfarë do të veshin në festë. Në një kohë kur të gjitha jeni në kërkim të veshjes elegante për party-n e festave, vajzat me linja të rrumbullakosura trupore mund të gjejnë veten mes këtyre modele.

Një jumpsuit është një mundësi e shkëlqyer dhe shumë e rehatshme – madje edhe një zgjedhje e denjë Instagrami.

Vajzat e modës sjellin modele dhe ngjyra të shumëllojshme, madje aq sa ta bëjnë të vështirë zgjedhjen.

Megjithatë, këto modele janë të duhurat, sepse mund t’ju përshtaten në përmasa dhe t’ju bëjnë të jeni rehat gjatë gjithë kohës.

Hidhuni një sy këtyre modeleve që flasin me fjalën e fundit të modës.

 

/revistaclass.al/