Shpërndaje

Tendencat e modës ndryshojnë çdo sezon, dhe çfarë është pëlqyer sot, nesër mund të mos pëlqehet më nga vajzat që ndjekin modën. Në vitin që do të lëmë pas, me siguri do të lëmë pas edhe shumë tendenca mode, kështu që vajza bëhuni gati për të mos i veshur më disa nga veshjet që keni këtë vit në garderobë. Nëse jeni kurioze për të mësuar se cilat janë këto tendenca që në vitin 2017 ishin kaq të preferuara, por nuk do të jenë më në vitin që do të vijë, ju ftojmë të shikoni në fotot e mëposhtme.

(Çantat që vendosen në bel)

(Xhaketat me figura)

(Kapelet në formë kove)

(Çantat në formë kove)

(Rripat në bel)

(Thekët)

(Bluzat me krahët e rënë)

(Varset në qafë)

 revistaclass.al