Shpërndaje

Pjesa më e rëndësishme e pamjës gjatë dimrit është xhaketa, prandaj dhe nuk hezitojmë të shpenzojmë më shumë kur i blejmë.

Është e pamundur të kemi të gjitha llojet e xhaketave dhe pavarësisht se sa kemi mundësi financiar është e rëdësishme të zgjedhim xhaketat e duhura. Të listuara më poshtë mund të shikoni llojet e xhaketave që duhet t’i ketë secila femër.

Xhaketë klasike të ashtu quajtura mantela.

Xhaketë xhinse.

Pallto ekstra e gjatë.

Xhaketë me pambuk ose lesh me fije shumë të gjata.

Pallto për mbrëmje.

Xhaketat Bomber.

Xhaketë shiu.

Xhaketë lëkurë.

Xhaketë e fryera me kapelë.

Palltoto elegante dhe glamuroze.