Shpërndaje

Si bashkëshortja e Mbretit të Ardhshëm të Anglisë, Dukesha e Cambridge është frymëzuar shpeshherë nga mamaja e të shoqit, Diana, Princesha e Wales.

Sot po ju tregojmë 10 herë që Kate u vesh si Diana:

1

Diana gjatë provave të dasmës së saj në 1981 dhe Kate në vizitën në memorialin e Princeshës për 20 vjetorin e vdekjes së saj.

2

Diana në Jasper Conran gjatë një vizite në Kanada në qershor të 1983. Kate duke vizituar Bacon’s College në korrik të 2012.

3

Diana gjatë një vizite në Isle of Wight në maj 1985. Kate në pagëzimin e Princeshës Charlotte në korrik 2015.

4

Princesha në 1988. Dukesha në 2011.

5

1996, Princesha e Wales e veshur me Versace në një darkë në Chicago. 2011, Dukesha e Cambridge feston ditën e Kanadasë në një fustan Issa.

6

Diana në Siçili gjatë turit mbretëror të Italisë në 1985. Kate në një festë në Pallatin Mbretëror në maj 2012.

7

Tetor 1985, Diana në Melbourne. Maj 2012, Kate në Royal Albert Hall.

8

Darkë në Ambasadën Gjermane në Londër, Diana 1986. Darkë gjatë turit Diamond Jubilee, Kate 2012.

9

Diana, prill 1987. Kate, nëntor 2014.

10

Princesha e Wales viziton Westminster në qershor 1990. Kate viziton qendrën Stephen Lawrence në Londër në mars 2015.

/revistaclass.al/