Shpërndaje

Vendosja e shamisë në kokë është një nga trende që kjo pranverë do sjell me vete.
Falë këtij aksesori, modeli juaj i flokëve do të duket më i veçantë, shikoni vetëm koleksionin e pranverës së Dolce dhe Gabbana, ku ‘gërshetimi’ i shallit me flokët tuaj do ju japi një pamje dhe më tërheqëse.

/lapsi.al/