Shpërndaje

Si e ëma dhe e bija, kjo do ishte fraza e duhur për të përkufizuar artikullin e mëposhtme. Shpesh herë vajzat bëhen shoqërueset e pandashme të nënave të tyre. E kjo lidhje shpesh herë shprehet dhe nëpërmjet veshjes, ja disa model të veshjeve perfektëve.

943349cc79daab7990df864062f07e0b.jpg7e2f95302f5ef348d91554508fd58e38.jpg958ab38af99a09ca9e790addde09fe46.jpg512aebf106f5840d5cb46ef85970fcbe.jpg35d9785f2d56463cb1529775d2c1c5d1.jpg

/lapsi.al/