Shpërndaje

1-Këpucët me takë të ulët

1.jpg
2-Ngjyrat pastel

2.jpg

3-Atletet e bardha

3.jpg

4-Supet e theksuara

4.jpg

5-Pantallonat me bel të lartë dhe rrip të hollë

5.jpg

6- Syzet me skelet dhe ngjyra te theksuara666.jpg

 /intv.al/