Shpërndaje

Sado ftohtë të bëjë këto ditë, zgjatja e kësaj të fundit dhe dielli i ngrohtë na paralajmëron se në pragun e derës është pranvera dhe dimrin po e lëmë pas. Këto ndryshime shoqërohen me jo pak të tjera ndryshime në jetën tonë, përfshirë atë të ndërrimit të orës,  rutina e kujdesit të lëkurës, garderobës etj ! Le të mbetemi këtu, pasi çdo sezon ka prurje të reja, e Living do të përmbledhë më poshtë të gjitha modelet e xhaketave, kësaj veshjeje thelbësore këtë pranverë ! Pëlqefshi ngjyrat, prerjet klasike apo modelet ekstravagante, tendencat e këtij sezoni do të kënaqin të gjitha shijet.

hbz the list spring jackets belted blazer comp 1519143360
Xhaketat me rrip

hbz the list spring jackets red leather 1519143383
Xhaketat e kuqe lëkure

hbz the list spring jackets tyler joe 02 1519143383
Xhaketa xhins

hbz the list spring jackets patent trench 1519143383
Pardesytë mushama të përshtatshme jo vetëm në ditët me shi

colorwer
Ngjyra ngjyra ngjyra

hbz the list spring jackets plaid comp 1519143381
Të çmendura pas tartanit

hbz the list spring jackets tyler joe 03 1519143381
Po ky modeli ju pëlqen

Pardesyja klasike nuk mungon gjithashtu si modelet me te pelqyera kete sezon!

/living.al/