Shpërndaje
PARIS, FRANCE - MAY 27: Kristina Castillo wears Furla sunglasses, a Benetton sleeveless white floral print top, a Maje pink shirt, Gucci red heels shoes, and a white lace skirt, and is holding a Cafe Kistune iced tea drink, at Palais Royal, on May 27, 2017 in Paris, France. (Photo by Edward Berthelot/Getty Images)

Mund të mendoni se nuk ka një kohë dhe vende të përshtatshme për të veshur taka, por gaboni ! Askush nuk mund ta mohojë hijëshinë e këtyre këpucëve, deri në momentin që ato nuk vishen në kohën dhe vendin e gabuar, për më tepër kombinuar keq ! Rregullat e modës nuk janë aq të lehta dhe në këtë fushë nuk duhet të vlejë shprehja; njeriu nga gabimet mëson, sepse përderisa i kanë bërë të tjerët dhe ekspertët e modës na i kanë treguar cilat janë, atëherë përse duhet t’i bëjmë ne për së dyti ! Këto rregulla duhet të merren të mirëqena, por dhe nëse sërish i vini në dyshim, do të bindeni vetë , pasi t’i keni shkelur që ne kishim të drejtë: Më poshtë Living do t’ju tregojë rastet kur nuk duhet të vishni kurrë taka !
1. Pantallona të shkurtra xhins me taka stileto
2. Një minifund me taka të larta me platformë
3. Pantallona të gjera me taka që zbulojnë gishtat
4. Streçet me çfarëdo lloj take
5. Fundet e ngushta pas trupi me taka ortopedike
6. Çfarëdo lloj take, me të cilën nuk ecni dot !
/living.al/