Shpërndaje

Stilisti i flokëve të yjeve të ndryshme, Cervando Maldonado, ka treguar se cilat janë trendet më të mira të flokëve për verën e vitit 2018.

Fillimisht duhet pasur parasysh se flokët janë ndër pjesët më të rëndësishme të pamjes së një femre, prandaj edhe duhet kushtuar vëmendje e veçantë, transmeton Telegrafi.

Ndryshimi i stilit të flokëve është një gjë sfiduese dhe duhet guxim për ta bërë, e veçanërisht kur përpiqeni të provoni diçka të re që se keni bërë asnjëherë më parë.

Nëse jeni në pozitë të tillë ku dëshironi ta ndryshoni pamjen tuaj dhe dëshironi ta bëni këtë përmes flokëve, atëherë më poshtë mund t’i shihni disa prej trendeve më të mira të kësaj vere. /Telegrafi/

/telegrafi.com/