Shpërndaje

Romantike, argëtuese – kështu do të mund t’i quanim secilën nga këto dhjetë frizura. Ato janë zgjedhje fantastike për det dhe plazh, mirëpo edhe për dalje në mbrëmje dhe për vallëzim.

Fjala është për këshillat për femrat të cilat kanë flokë të shkurtër, por jo krejtësisht të shkurtra, transmeton Telegrafi.

Për të bërë ndonjërën nga dhjetë frizurat e propozuara, thjesht merrni shallin (në disa raste do t’ju shërbejë edhe shiriti i gjerë i flokëve) dhe përdoreni në ndonjërën prej frizurave të propozuara.

Ngjyrën dhe maramën zgjidhni në harmoni me atë që planifikoni ta vishni, kombinoni ngjyrat ashtu që të plotësojnë dhe të theksojnë njëra-tjetrën.

Për shembull, nëse keni zgjedhur fustan të kuq, atëherë marama le të jetë e gjelbër, mund të keni edhe ndonjë ekzemplar tjetër.

Shikoni në video se si t’i bëni të gjitha.

/Telegrafi/