Dashuria

Ballina Dashuria

MUST READ

Pse nuk mund ta gjejmë dhe ta kemi dashurinë që kërkojmë?

Dashuria e vërtetë na bën të ndihemi të pambrojtur. Një marrëdhënie e re është territor i paeksploruar dhe shumica prej nesh kanë frikën natyrore...