Modelet ‘Slim Fit’ për të nxjerrë në pah format trupore të shtatzënave: Ky model i fustanit është shumë i thjeshtë dhe i zakonshëm, por duket njëkohësisht aq bukur sikur në rrugët e qytetit, por edhe në tapetin e kuq… Shumë nga...